Comunitatea DPOCategorie: ConsimţământulLocuiesc la bloc și vă rog să- mi comunicați dacă în afară de lista cu întreținerea afișată la avizier, altă persoană (vecina) are dreptul să mai afișeze altă listă fără acordul meu cu numele meu pentru diverse reparații?
IntrebariCursanti Echipa asked 5 ani ago
2 Answers
A. G. answered 5 ani ago

Buna ziua. De regula de avizier se ocupa administratorul sau presedintele as de propr. dar consider ca o lista cu intretinere, cote la fond rulment, etc. trebuie sa contina doar nr. ap. si suma fara alte date personale. Totusi sunt multe persoane care lipesc de aiurea afise, bine ar fi sa vorbiti direct cu persoana care stiti ca a pus afisul si sa cereti lamuriri, chiar sa o rugati sa inlature si sa nu mai repete figura. Eu mereu consider ca un dialog amiabil este binevenit.

Borg answered 5 ani ago

Vecina nu are dreptul să mai afișeze altă listă daca nu este o persoana care reprezinta asociatia.

Lista de plata trebuie sa fie semnata de presedinte, administrator si cenzor si stampilata.

Spatiul respectiv este comun, nu se pot afisa diverse chestii de catre nimeni. Daca altcineva vrea sa afiseze ceva trebuie sa plateasca chirie pentru afisaj publicitar, care se poate face in urma unui contract intre asociatie si persoana care vrea sa afiseze ceva.

Pentru lista de plata este suficient sa fie afisat nr. ap.

La fel la listele de interfon.

Afisarea de nume pot intra sub incidenta GDPR.