Vrei sa vorbesti cu un specialist GDPR? Suna la 0751 100 335 sau adreseaza o intrebare Comunitatii DPO.

Intr-o cladire a firmei noastre se va desfasura un salon auto, luna urmatoare. Cei de la Politia locala ne.au cerut lista cu chiriașii permanenti, date din CI, ca acestia sa aiba acces in cladire in perioada desfasurarii acelui eveniment. Chiriasii intreaba pe ce temei. Mentionez ca evenimentul este organizat de autoritatile locale, gazduit de noi, institutie publica. Multumesc!

Comunitatea DPOCategorie: ConsimţământulIntr-o cladire a firmei noastre se va desfasura un salon auto, luna urmatoare. Cei de la Politia locala ne.au cerut lista cu chiriașii permanenti, date din CI, ca acestia sa aiba acces in cladire in perioada desfasurarii acelui eveniment. Chiriasii intreaba pe ce temei. Mentionez ca evenimentul este organizat de autoritatile locale, gazduit de noi, institutie publica. Multumesc!
IntrebariCursanti Echipa întrebat cu 3 săptămâni în urmă
1 Răspunsuri
Cerasela Huza a răspuns cu 2 săptămâni în urmă

Chiar daca evenimentul este gazduit de Institutia Publica, consider ca este de datoria Politiei Locale sa solicite aceste date persoanelor vizate.

Ei trebuie sa se ocupe si de informarea prealabila (scop, temei, etc.).

Hilda Sumalan a răspuns cu 2 săptămâni în urmă

In solicitarea Politiei Locale acestia ar fi trebuit sa mentioneze temeiul in baza in caruia solicita datele respective.

By | 2019-03-13T00:54:15+00:00 5 mart., 2019|0 Comments